Tennisles senioren
Het tennispakket voor tennisles senioren bestaat uit:


Pakket 1:  Voorjaar   
- 20 lessen (60 minuten) kosten 140,00 euro  

Pakket 2:  Najaar

- 15 lessen (60 minuten) kosten 105,00 euro  

- groepsgrootte 8 personen
- tussentijds instromen is altijd mogelijk, wij zijn flexibel
- de lessen worden gegeven door tennisschool Joffe van der Heijden Tennis
- restitutie van het lesgeld is niet mogelijk, bv. ivm. blessure, ziekte, etc.
- de kosten voor de lessen worden dmv. een machtiging van uw bank- of girorekening afgeschreven.
- u ontvangt de factuur per e-mail

Aanmelden tennisles  
Voor aanmelding tennislessen download je dit inschrijfformulier: 
TENNISLES-SENIOR-JEUGD-2.pdf

Vragen
 
Voor vragen over tennisles: tc@tvdebroekhoek.nl
 Persoonlijk stukje over 'Joffe van der Heijden Tennis':

Ik ben Joffe van der Heijden en ben 39 jaar. Vanaf mijn 5e jaar tennis ik. Als speler was ik op mijn 18e jaar niveau 2. Dit niveau heb ik tot op heden vast kunnen houden.

Naast het tennisleraar A en B, ben ik bevoegd wiskunde leraar. Na mijn studie ben ik 3 jaar wiskunde leraar geweest op scholengemeenschap Stevensbeek, locatie Boxmeer.

Naast mijn wiskunde docentschap heb ik altijd tennistraining gegeven. In 2010 ben ik gestart met mijn tennisschool (JvdHT). In de loop van de jaren zijn er steeds meer verenigingen en trainers aangesloten bij de tennisschool. Inmiddels leveren wij onze diensten aan 20 verenigingen en werken we samen met 25 trainers in de regio Wijchen t/m Uden.

Met ingang van 2020 mogen wij ook onze diensten aan T.V. de Broekhoek leveren. 

 

Totaalpakket van Joffe van der Heijden Tennis:

  • JoffeProgram: Organiseren van activiteiten: Werving (jeugd)spelers en behoud van (jeugd)leden. Voor meer informatie zie: www.Joffeprogram.nl
  • Actieve vrijwilligers vanuit een goede organisatie
  • Professionele trainer(s)

 

S licentie, A licentie en eventueel een B licentie:
Een trainer met licentie(s) of een trainer die bezig is zijn licentie te halen. Om kwaliteit te bieden zal een trainer een of meerdere licenties moeten hebben.

Eigenvaardigheid van niveau 5 speler:
Een trainer zal een goede eigenvaardigheid moeten hebben. Om bijvoorbeeld een goede demo te kunnen spelen en om "boven" veel groepen te staan qua niveau. Hij/zij zal als speler zelf minimaal 1 keer in de week trainen om zijn/haar eigen niveau te verbeteren.

Leeftijd tussen de 18-50 jaar:
Wij werken het liefst met jongere, getalenteerde, leergierige leraren die open staan voor vernieuwingen en veranderingen.

Spelers beter kunnen maken:
Een trainer die individueel spelers beter maakt en mee zal groeien met de ontwikkelingen van het hedendaagse (top)tennis.

Betrokken, passie voor tennis, continuiteit voor toekomst:
Een trainer op maat, precies wat bij uw club past. Zoekt u een prestatief ingestelde trainer speciaal voor selectiespelers dan bieden wij u zo'n trainer aan. Zoekt u een meer recreatief ingestelde trainer dan bieden wij u een trainer aan die dit perfect vervuld. Een trainer zal het gezicht van uw club worden. Die naast het geven van de trainingen ook aanwezig zal zijn bij verschillende activiteiten op de club. Een trainer zal langer aan club gebonden moeten worden om ook alle doelstellingen te behalen.